Agamemnon

 

De knappe kerel is Agamemnon, een flinke reu van 45-50 kilo. Maar zo groot als hij is, hij is net zo zachtaardig!

Een gouden karakter, hij zit bomvol liefde en wil zo graag knuffelen 🥰 Zowel met jong als oud. Door zijn grootte raden we aan om hem niet bij hele kleine kinderen te plaatsen.

 

 

Agamemnon is gevonden in de bergen langs een weg, waar hij was aangereden. Gelukkig is hij door een van de vrijwilligers meegenomen en uitgebreid onderzocht door de dierenarts.

Na het maken van röntgenfoto’s bleek dat hij echt ontzettend geluk gehad heeft en er van af kwam met enkel een kleine beschadiging aan zijn oog.

Zijn omgang met mensen is heerlijk zoals hier boven al genoemd. Een brok liefde en dankbaarheid en dat uit hij door te knuffelen en kroelen ❤️

Ook met andere honden gaat hij super goed! Of het nou een reu of teef is, maakt niet uit. Deze vriendelijke reus verwelkomt ze allemaal.

 

Agamemnon is nu goed opgeknapt en helemaal klaar om geadopteerd te worden.

Hij is naar schatting nu 1,5 jaar oud. En is gecastreerd, tijdens de check bij de dierenarts na het ongeluk is hij gelijk gescreend op ziektes en gevaccineerd.

 

De adoptiekosten voor Agamemnon bedragen 375 euro, hiermee dekken wij de kosten van het transport, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest. Daarnaast komt er nog een bedrag van €25 bij voor het veiligheidstuig wat bij overdracht geleverd wordt. 

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €150,-