Over de stichting,

Story of the Strays kenmerkt zich door een platte structuur, waar transparantie en communicatie van groot belang zijn. Transparantie naar de donateurs, zodat zij goed inzicht hebben waaraan de donaties worden besteed.
Goede communicatie door adoptiekandidaten juist in te lichten over het karakter van de hond en de verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken.
Dit alles om elke hond het juiste gouden mandje te geven. Meer informatie over Story of the Strays vindt u op:

 

Website www.storyofthestrays.nl

 

Bankrekeningnummer NL97BUNQ2038468257

 

KVK-nummer 75716151

 

Contact info@storyofthestrays.nl

Ons doel, onze missie, hetgeen waar wij voor staan en waarvoor wij donaties vragen, lees het onderstaande.
Wilt u ons steunen? Klik op de link hierboven

 

Mishandeld, achtergelaten en verstoten. Dit is het lot van vele honden die in Griekenland leven. Het gebrek aan goede voorzieningen en opvang leidt ertoe dat talloze Griekse honden een leven leiden dat gekenmerkt wordt door pijn en eenzaamheid.

Vanuit Story of the Strays helpen Mandy Beets en Mandy Postma deze verwaarloosde en mishandelde honden. Al geruime tijd hebben zij ervaring met het opvangen van honden die vanuit Griekenland naar Nederland komen. De omstandigheden waarin de honden gevonden worden zijn ronduit wreed en schrikbarend. Voorzitter Mandy Beets: ’’De situaties die je daar treft zijn botweg verschrikkelijk. De honden worden als oud vuil op straat gegooid, mishandeld en vermoord’’.

Na het aanschouwen van dit dierenleed, hebben beide Mandy’s besloten om een officiële stichting op te richten, Story of the Strays. Met deze stichting werken zij samen met verschillende vrijwilligers in Griekenland. Het doel is om goed gesocialiseerde honden naar Nederland te halen.
Honden waarvoor dit niet mogelijk is, helpen we door middel van een goed asiel, dierenartsbezoeken en sterilisatie- en castratieprojecten.

Hiervoor zijn wij opzoek naar uw steun.
Om zoveel honden in Griekenland te helpen, is het noodzakelijk dat er in Griekenland een goede voorziening is van waaruit de honden kunnen worden opgevangen, alvorens zij naar Nederland komen.
Een plek waar zij tot rust kunnen komen en kunnen leren omgaan met andere honden.
Op dit moment is er dringende behoefte aan een nieuwe opvanglocatie in Griekenland. Hiervoor hebben wij uw hulp hard nodig! Naast benodigdheden zoals benches, materiaal en arbeid, hebben wij vooral gelddonaties nodig! Hiermee willen wij het asiel voorzien van de juiste voorzieningen, denk aan overkappingen, schuilplekken, water etc, maar denk hierbij ook aan de kosten van voer en dierenartsbezoek.

 

Meehelpen is eenvoudig! Doneer aan Story of the Strays en help een hond aan zijn gouden mandje! Wilt u op een andere manier helpen, neem dan contact met ons op!

 


Kostenplaatje

 

De maandelijkse kosten zijn hoog. 

er word per dag ongeveer 40 kilo voer gegeten, dit kost 24 euro, dat komt neer op 740 euro per maand.

Het huren van de grond waar het asiel op staat kost 200 euro per maand

De dierenartskosten verschillen per maand, maar ga uit van zo een 750 euro.

Dat alleen al komt op een totaal bedrag van 1690 euro per maand.

 

Het geld wat er over blijft van de adopties is niet hoog, dit verschilt ook per keer, maar ga gemiddeld uit van ongeveer 75 euro per hond, dit word gebruikt voor voer, dierenartskosten, maar ook weer om nieuwe honden naar Nederland te halen.

 

www.geef.nl

Via website www.geef.nl hebben wij een donatie platform,

ook kun je ons selecteren en zelf een ''geef'' inzamelingsactie

maken voor ons, Stichting Story of the Strays!

Dit maakt het nog gemakkelijker om aan ons te doneren! En hiermee

krijgen wij een nog groter bereik!

Geef is een betrouwbaar platform,waarbij je de kvk gegevens, bank gevevens en de notaris akte in moet leveren