Fiona

 

Dit lieve dropje is een tijd terug samen met haar zusjes gevonden op straat. Moederziel alleen :(

De vijf toen nog kleine pluizige bolletjes zijn door een foster opgevangen en binnenkort klaar om te mogen reizen naar hun nieuwe thuis!

 

Twee van de zusjes (Emma & Bonnie) zijn al gereserveerd en staan te trappelen om hun nieuwe gezin te mogen ontmoeten, maar drie liefjes zijn nog niet geadopteerd.

 

Maak kennis met Leyla, Fiona & Jasmine !

 

Drie prachtige dames met heerlijke karaktertjes. Leyla is iets nieuwsgieriger en laat zich graag zien. Fiona is een onbevangen meisje, huppelt overal lekker tussendoor en vindt de wereld leuk. Jasmine kijkt iets meer de kat uit de boom, maar allen zijn ze super aanhalig en dol op mensen groot en klein.

 

De dames zullen naar schatting uitgroeien naar een kilo of 25/30. Middelgrote meiden dus. Dit blijft wel een schatting omdat er geen ouders bekend zijn.

De geschatte geboortemaand is juli. Toen ze gevonden zijn begin september waren ze 7 a 8 weken oud.

 

De dames zijn volledig gecontroleerd door de dierenarts en zijn bij vertrek vanuit Griekenland ook volledig gevaccineerd, ontwormd en gechipt.

 

De adoptiekosten van Fiona bedragen €400,-

Hiermee dekken wij de kosten van het transport, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest. Hier komt nog €25 bij voor het veiligheidstuig wat bij overdracht mee geleverd wordt

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €150,-