Onze adoptiehonden


Optie tot adoptie. 

Het is moeilijk om van achter een computer te beslissen of een hond bij u past.

Daarom hebben wij optie tot adoptie in het leven geroepen.

U ziet een hond bij ons, u bent verliefd, maar weet niet zeker of de klik er is en of het gaat binnen uw situatie.

Dan hebben wij optie tot adoptie, dit houdt in dat u de hond bij u thuis opvangt als ''foster'', u heeft dan 2 weken de tijd om te kijken of dit uw hond is.

Stel dat de klik er echt niet is, of dat het om een andere reden toch niet gaat, dan gaan we op zoek naar een ander baasje,

tot die tijd blijft de hond bij u in opvang.

Hieraan vooraf wordt u ook gescreend door ons. 

Dit kunt u aangeven bij ons via de email.

Volg ook onze Facebookpagina, ook hier worden hondjes aangeboden ter adoptie

 Zuko is beschikbaar

Het verhaal van Zuko zijn opvanger;

Lieve ondeugende speelse puber Zuko... deze middelmaat Griekse God is op zoek naar zijn forever home waar hij deel uit mag maken van de roedel. Hoe meer (eigen) mensen, hoe meer vreugd voor deze jongen!

Zuko is nu zo’n 5 maanden in Nederland en komt uit Griekenland. Hij verblijft op dit moment in een gastgezin.Het liefst plaatsen wij hem in een ervaren gezin met kinderen van ten minste 10+. Andere hond(en) in huis zijn absoluut een pre voor deze speelde rakker.

Zuko is geboren op 4 april 2020, wat hem nu 10 maanden maakt. Met een schofthoogte van 65 cm en zijn 35+ kilo is hij geen hond die je even door je zoontje of dochter laat uitlaten. Buiten aan de riem is hij erg sterk. Door de Corona maatregelen is Zuko niet op honden training kunnen gaan.

Ietwat-lompe Zuko speelt het liefste de hele dag, en heeft dan ook een grote grijns op zijn smoeltje van voldoening. Zowel met mensen als met honden spelen vindt hij heerlijk.Hij kan heel goed zijn speeltjes delen.Zijn favoriete speeltjes zijn flos touwen, balletjes, een oude lap of t-shirt, sokken, kartonnen doos... wat dat betreft heeft hij geen dure smaak .

Als het kan is hij liever buiten dan binnen. Een grote, goed omheinde tuin is zijn droom. Maar als hij er genoeg van heeft gaat hij ook graag weer naar binnen.

Hij ligt soms gezellig een kwartiertje bij je op de bank, en gaat dan uit zichzelf weer in zijn mand liggen of op de grond als hij er genoeg van heeft. Hij gaat niet op schoot liggen, maar wel wijdbeens op z’n rug zodat je lekker zijn buikje kan kriebelen. Hier geniet hij immens van! Als je langsloopt als hij op de grond ligt te slapen, gaat hij al automatisch op zijn rug liggen voor een kriebel.

Snuffelen kan hij als de beste. Buiten is het moeilijk om vooruit te komen omdat elk bosje en hoekje en boompje interessant is. Sinds een maand tilt hij ook zijn poot op, wat resulteert in minstens 4-5 kleine plasjes per wandeling .Pas op want hij vind alles interessant; van tissues tot mondkapjes, van batterijen tot kauwgum, hij pakt alles graag vast en neemt het mee naar huis. Meestal laat hij het los met het commando ‘LOS’, soms moet je even graaien in z’n bek .Op dit moment gaan we 4 keer per dag uit. Een ochtendwandeling, middag en twee keer ‘s avonds. De middag wandeling is vaak een lange, waar we naar het bos, hei of het speelveld met meertje gaan.

Zuko geeft zelf aan wanneer hij naar buiten moet door tegen de deur te tikken met zijn voorpoot (en als het te lang duurt er bij te piepen ;)). Andersom springt/tikt hij ook tegen de deur als hij weer naar binnen wilt. Zuko is goed zindelijk, maar hij kan ook veel drinken wanneer hij flink heeft gespeeld. Hou dan in de gaten dat hij nog een keertje extra uit moet, anders kan er een ongelukje gebeuren.

Zijn stoelgang is goed, hij staat nu op een mix van Farmfood Zalmolie en Smolke Adult Mix. Eerst kreeg hij alleen Farmfood maar ik merkte dat hij daar te veel dorst van kreeg. Hij krijgt ‘s ochtends en ‘s avonds te eten.In het begin schrokte hij zijn eten op omdat hij bang was dat het afgepakt zou worden. Inmiddels laat hij zijn ochtend eten staan en eet hij het in een uurtje of 2-3 rustig op. Wanneer er een andere hond bij is eet hij het wel in een keer op. Doordat hij dan zo schrokt, kan hij er wel eens van overgeven. Een anti-schrokbak zou dan een idee kunnen zijn.Hij poept 2-3 keer per dag.

Zoals veel hondjes in deze Corona tijd, is Zuko gewend dat er iemand 24/7 thuis is.Hij gaat veel mee naar familie, manege (hij is braaf bij paarden).Bij het tanken of pakketje ophalen blijft hij netjes in de auto wachten.Autorijden vind hij leuk en hij springt de auto in op het commando ‘hop hop’. Hij gaat mee op de achterbank met een klikgordel.

Als hij alleen thuis blijft gaat hij in de bench. Omdat zijn grootste hobby slopen is, is los in huis laten (nog) geen goed idee.Zelfs als ik even ga douchen boven gaat hij de bench in. Het maximale wat we nu hebben getraind met de bench is ongeveer 3 uur. Hij huilt wel als je naar boven gaat of van huis weg. Ik denk dat dit mede door de “luxe” van de coronatijd komt en dat dit getraind moet worden.‘S nachts slaapt hij ook in de bench en dan houdt hij het makkelijk 10 uur vol, dan piept hij ook niet en is hij gewoon rustig.

Zuko kan met alle honden. Hij is een wilde speler maar als er klein hondje is houdt hij hier rekening mee. Hij is niet agressief en wilt eigenlijk alleen maar spelen. Is de andere hond dominant? Dan is Zuko onderdanig.

Zuko kan met katten die aan honden gewend zijn. Als de kat stil zit is of gewoon loopt, gaat hij er kwispelend mee snuffelen en neuzen. Maar zodra de kat weg rent wordt het een spelletje, en dan rent hij er graag achteraan.

Met buiten wandelen is hij sterk en lomp. Als hij ergens wilt snuffelen trekt hij je er met gemak naartoe.De eerste weken wordt een veiligheidstuig in combinatie met halsband aangeraden.Hij is erg argwanend als er mensen achter hem lopen (vooral mannen).Mensen (m/v) met grijs haar blaft en gromt hij naar indien van tevoren niet gecorrigeerd.Hij is gefixeerd op busjes van alle soorten en maten.Als hij een ander hondje ziet op straat wilt hij er naartoe. Groot, klein, maakt niet uit. Verder lopen gaat dan moeilijk. Hij gaat erbij zitten of liggen totdat de hond bij hem is. Zuko gaat dan gelijk in speelmodus wat resulteert in wat hondenlijnen die door de war zijn.Niet alle mensen zijn gediend van zo’n ‘grote’ hond, en lopen er soms ook met hun hondje met een boog omheen. Met wat rukjes aan de riem kan je hem dan wel bij je houden.Mensen met honden vind hij leuk,Mensen alleen op straat vind hij raar en intimiderend. Ook hier met wat rukjes bij je te houden, anders rent hij er grommend en blaffend op af (angst-agressie).Ook moet je hem kort houden bij fietsen en brommers, het liefst rent hij er achteraan.In het donker is hij nog meer op zijn hoede. Belangrijk is dat je zelf al de omgeving ‘scant’ om zo in te schatten waarop hij kan reageren.

Hij reageert niet op de bel. Wel als ik een pakketje ga ophalen beneden, gaat hij blaffen.Soms blaft hij naar een voorbijganger of een geluid buiten, dit corrigeer ik gelijk en dan is het ook vrij snel klaar.Komt er een vreemde in huis? Dit vind hij niet leuk. Blaffen en grommen. Maar - blaffende honden bijten niet. Dit is angst-agressie en zal getraind moeten worden (nu lastig ivm Corona). Laat als leider van de roedel zien dat er niks aan de hand is. Buiten afspreken met nieuwe mensen en een kort wandelingetje maken is aan te raden in het begin. Bekende mensen vindt hij super leuk in huis en dan gaat hij ook door het dolle heen als er bezoek komt.

Omheind hondenspeelveld is zijn lievelings. Hij vind het zo leuk om lekker te ravotten met soortgenoten. Met 3 hondjes, prima. Met 20 hondjes? Nog leuker! Omheind is nodig aangezien hij (nog) niet luistert buiten. Hij zit dan te erg in zijn spel. Dit kan getraind worden en evt. training wordt aangeraden wanneer de maatregelen het weer toelaten.

Verliefd geworden op deze knappe vriend voor het leven?Stel jezelf en je gezinssituatie voor in een privé bericht of e-mail.Bij serieuze interesse kan kennis gemaakt worden met Zuko (omg. Eindhoven) waarbij de Corona maatregelen in acht worden genomen.


Elvis is beschikbaar 

Deze lieve Griekse beer genaamd Elvis kan geen genoeg krijgen van knuffels, hij komt dan ook het liefst zo dicht mogelijk tegen je aan kruipen. Wij liggen elke dag gevouwen om zijn komische acties, hij heeft ook vaak een echte grijns op zijn gezicht en houdt van klieren en spelen.

Elvis houd van: Knuffels, knuffels en nog eens knuffels, zoekspelletjes, snuffelen, spelen met honden (niet te dominante honden), zijn familie, waken, botten, kauwen en klieren.

Elvis zoekt: een huis met rust, ruimte en liefde.
Het liefst mensen met ervaring en zonder kleine kinderem die Elvis verder laten opbloeien.
Het zou goed voor hem zijn om samen te leven met een andere stabiele hond.

Ras: Griekse berghond (bastaard)
Karakter: intelligent, heel aanhankelijk naar zijn gezin, koppig, beschermend, waaks, heeft de tijd nodig om nieuwe mensen/honden te leren kennen. Eenmaal in zijn hart is hij de grootste knuffelkont.

Gedrag: onzeker bij nieuwe mensen en honden. Dit uit zich door grommen. blaffen, en of happen (niet bijten). Dit vergt veel aandacht.

Gezondheid: Artrose in zijn linkerpoot, omdat hij vroeger is aangevallen door een roedel honden als pup.
Hij heeft de juiste voeding en medicijnen hiervoor en dat helpt enorm.

Beweging: gemiddeld.

Uitlaten: Hij trekt niet aan de lijn. Hij loopt niet weg. We houden hem wel aan de lijn omdat hij wisselend reageert op honden.

Training: Elvis heeft een moeilijke start gehad in Griekenland en heeft daarin begeleiding nodig, positief gedrag belonen werkt super en dit werpt zijn vruchten af. We hebben een uitgebreid plan van aanpak van een gedragstherapeut op papier.

Elvis kan goed alleen zijn, maar heeft natuurlijk het liefst zo vaak mogelijk iemand om zich heen.

Wil je een keer komen kennismaken of meer over hem te weten komen, kan je een berichtje sturen.


Oliver is beschikbaar 

Oliver

 

Toen ik in Juli in Kozani was werden we meegenomen naar een terrein achter een verlaten fabriek, midden in het centrum. Kruipend door een gat in de muur kwamen we op het terrein, wat een verschrikking, overal puin, glas en botten.

 

En daar zaten 4 grote bolletjes.... ze werden daar gevoerd en in de gaten gehouden door een dierenliefhebber die daar aan de overkant woont.

Daar was Oliver, hij vond ons doodeng.... was het menselijk contact niet gewend, we hebben alle 4 de pups meegenomen, waarvan er al 1 vrij vlot geadopteerd was, maar de andere 3 verblijven nog bij Kelly.

Kelly en natuurlijk de roedel in het asiel hebben Oliver ontzettend geholpen, wat nu geresulteerd heeft in een sociale en blije puberpup! Oliver is klaar voor adoptie

 

Oliver is nu ongeveer 11 maanden oud, weegt zo een 25 kilo en heeft ongeveer een schofthoogte van 55cm. Oliver zal nog even doorgroeien en wij verwachten dan ook dat hij uitgroeit tot een grote beer.

Als Oliver naar Nederland komt is hij gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.

 


Lion is beschikbaar

Lion, mooie kerel!

 

Lieve en mooie Lion, een grote kerel met een klein hartje. Lion is als pup gevonden bij de vuilstort in Kozani, en hij verblijft nu alweer ruim anderhalf jaar in het asiel bij Dora (vriendin van Kelly)

 

Lion is een kerel van ongeveer 40 kilo, hij is een kruising Griekse herder. Lion is een lieverd, maar zal de basisprincipes en het wonen in huis nog aan moeten leren. Met andere honden heeft hij geen problemen! 

 

De adoptiekosten van Lion bedragen 350 euro, hiermee dekken wij de kosten van de castratie, het transport, vaccinaties, paspoort, en chip.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.


Blanche is beschikbaar

Mooie dame blanche ♡

 

Blanche is als pup ooit aan komen lopen bij het asiel, zo een 5 jaar terug, en verblijft sindsdien in het roedeltje wat buiten het asiel leeft.

 

Blanche is een rustige en lieve 5 jarige dame, en wij gaan dan ook haar op zoek naar haar gouden mand, want dat is wat zij verdient!

 

Blanche is 5 jaar oud en weegt ongeveer 25/30 kilo. Deze dame is qua karakter rustig, en zachtaardig. Natuurlijk heeft zij wel de tijd nodig om te acclimatiseren in Nederland.

 

Blanche is gesteriliseerd,  gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

 

De adoptiekosten van Blanche bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport,  vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten


Summer is gereserveerd

Knuffelkont Summer,

 

Summer is als pupje gevonden op een schoolplein in Kozani, ze speelde daar dagelijks met alle kinderen, tot de school ging sluiten, de directie heeft Kelly gebeld, en zij heeft haar meegenomen naar het asiel.

 

Summer is nu 4 jaar oud en echt meer dan klaar om naar haar eigen liefhebbende familie toe te gaan. 

 

Summer is een middelgrote hond van ongeveer 25 kilo, het is een zachtaardige dame, en gek op menselijke aandacht! Ook op kinderen is zij verzot! 

 

Summer zal in huis de basisprincipes moeten leren, maar de praktijk leert dat dit vrij vlot gaat. 

 

Wie geeft deze heerlijke knuffel haar eigen mandje? 

 

Summer is gesteriliseerd,  gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

De adoptiekosten van Summer bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport,  vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten

 


Zita is beschikbaar

Zita ♡

 

Zita is gevonden als pupje van hooguit 2 dagen oud, samen met zijn andere broertje en zusje lagen zij bij het vuilnis.

 

Kelly heeft ze meegenomen naar huis en daar wekenlang voor ze gezorgd, om de 2 uur flesvoeding, maar ze hebben het gered ♡

 

Zita is op dit moment 5 maanden oud en hard op zoek naar een huisje waar hij de rest van zijn leven mag slijten.

 

De verwachting is dat zij een middel formaat zal bereiken, zo rond de 25/30kg. Dit is natuurlijk ten alle tijden een schatting.

 

Wie adopteert Zita en leert haar dat het leven wel degelijk mooi is?

 

Zita is gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

De adoptiekosten van Zita bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport,  vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten


Dillon is beschikbaar

Dillon ♡

 

Dillon is gevonden als pupje van hooguit 2 dagen oud, samen met zijn andere broertje en zusje lagen zij bij het vuilnis.

 

Kelly heeft ze meegenomen naar huis en daar wekenlang voor ze gezorgd, om de 2 uur flesvoeding, maar ze hebben het gered ♡

 

Dillon is op dit moment 5 maanden oud en hard op zoek naar een huisje waar hij de rest van zijn leven mag slijten.

 

De verwachting is dat hij een middel formaat zal bereiken, zo rond de 25/30kg. Dit is natuurlijk ten alle tijden een schatting.

 

Wie adopteert Dillon en leert hem dat het leven wel degelijk mooi is?

 

Dillon is gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

De adoptiekosten van Dillon bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport,  vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten

 

 


Ermis is beschikbaar

Ermis ♡

 

Helaas is wegens omstandigheden Ermis zijn gastgezin weggevallen, maar Ermis is al klaar om te reizen!

 

Deze kerel van 6/7 jaar heeft een afwijking aan zijn linker voorpootje, dit kunt u zien op de foto, hij is aangereden geweest en het is uit zichzelf zo terug gegroeid, hij wandelt gewoon en heeft hier geen last van.

 

Ermis is een lieve knuffel, en verdient een thuis!

De adoptiekosten van Ermis bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport, castratie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten

 

 


Pelopidas is gereserveerd

Prachtige kerel Pelopidas,

 

Deze man is 1.5 jaar geleden gevonden op de straten in Grevena,

Grevena is een dorpje naast Kozani.

Pelopidas was ontzettend mager en in een slechte conditie.

De lieve dames van Animal Welfare Grevena hebben hem meegenomen en zorgen tot op de dag van vandaag nog voor hem. 

 

Pelopidas is nu 2.5 jaar oud, weegt 35 kilo en is rond de 65cm hoog. 

Zijn rechteroor is gecoupeerd, dit was al zo toen hij gevonden werd.

 

Pelopidas is een lieve man, gek op knuffels en aandacht, alle honden vindt hij leuk, reutjes, teefjes, geen enkel probleem! Katten weten wij niet, maar gezien de kruising die hij is (griekse herder) verwachten wij geen problemen!

 

De adoptiekosten van Pelopidas bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport, castratie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.

 


Jordan is beschikbaar

Mooie man Jordan,

 

Deze prachtige kerel is in erbarmelijke staat gevonden, bijna kaal, ernstig ondervoed, en met wonden over zijn hele lijf, dit door onbehandelde Leishmania. 

Jordan is meegenomen,  en  er is direct gestart met de behandeling tegen Leishmania.

 

Deze behandeling is 6 maanden geleden gestart en Jordan is nu zodanig fit dat hij op zoek mag naar zijn eigen liefhebbende familie! Een eigen familie, dat is wat hij nodig heeft, volop liefde, knuffels en rust. 

 

Jordan zal regelmatig ( een keer per 6 maanden ) zijn bloed moeten laten testen, dit ivm de Leishmania waardes. Maar voor nu staat hij op nul en gaat het ontzettend goed! 

 

Deze grote vriendelijke reus is een Griekse herder kruising, weegt ongeveer 35 kilo, en is rond de 65/70cm hoog. Hij zal nog wel iets aankomen.

 

Wie geeft deze kerel het mandje wat hij zo ontzettend verdient?

 

De adoptiekosten van Jordan bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport, castratie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.

 


Arya is beschikbaar

Prachtige Arya, Een triest verhaal.


Arya is gevonden toen ze 6 maanden oud was, alleen en onder een brug. Kelly heeft haar meegenomen en zij heeft 3 dagen non-stop geslapen, waarschijnlijk heeft ze buiten nooit een volle nacht kunnen slapen.

 

Zoals je kunt zien mist Arya een voorpoot, dit was al zo toen ze haar vonden, waarschijnlijk door een ongeluk.
Zij ondervindt hier verder geen problemen van, dit omdat ze ook op een gezond gewicht zit.

 

Arya is nu 3.5 jaar en een echte lieve knuffelbeer, zij is 70cm hoog en weegt 45 kilo... een flinke dame. 

 

Deze schat verdient zo ontzettend een warm huisje.... met liefdevolle mensen.

 

De adoptiekosten van Arya bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport, sterilisatie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.

 


Odin is beschikbaar

Prachtige Odin!

 

Odin heeft de eerste 3 jaar van zijn leven als waakhond gefungeerd op een veld met fruitbomen. 

Als pup is hij aangereden geweest, en de oude eigenaar heeft hier niets mee gedaan. waardoor zijn rechter voorpoot een vergroeiing heeft. Onze rescuer Marina is hiermee naar de dierenarts geweest, de breuk kan niet gemaakt worden, de enige optie was een amputatie, maar Odin gebruikt zijn pootje nog wel een heeft hier geen last van, daarom is er gekozen om het te laten zoals het is. 

 

Odin verblijft op dit moment in een roedel net onder Athene, maar Odin hoort daar niet, deze kerel is veel te zachtaardig, en snakt naar liefde en een warm mandje. 

 

Odin is een heerlijke knuffelkont, helaas is hij geen fan van reutjes, daarom word hij ook niet met reutjes geplaatst. Odin is nu 5 jaar oud, een middelgrote kerel van ongeveer 30 kilo.

 

Odin is verder geheel gezond verklaard, gevaccineerd, gechipt, gecastreerd en in het bezit van een Europees Paspoort.  

 

De adoptiekosten van Odin bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport, castratie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.

 


Luna is beschikbaar

Mooie sneeuwwitte Luna

 

Deze prachtige 4 jarige dame woont al haar hele leven in de bergen, zij woont daar in een roedel, de roedel overnacht in een nabijgelegen verlaten stal en zij worden gevoerd en verzorgd door Kelly.

 

Deze dame willen wij gaan plaatsen in een gezin, Luna heeft een ontzettend zachtaardig en goed karakter, maar weet natuurlijk niet hoe het leven in een huis is, daarom plaatsen wij Luna alleen bij mensen die ervaring hebben met honden. Zodra er ruimte is in het shelter wordt ze daarheen overgebracht. Met honden kan Luna prima overweg! 

 

Luna weegt tussen de 35 en 40 kilo

 

De adoptiekosten van Luna bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport, sterilisatie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.

 


Jasmine is beschikbaar

Mooie Jasmine ♡

 

Jasmine is als kleine pup gevonden in een veld in Kozani, en woont nu al iets meer dan een jaar in foster bij een vriendin van Kelly.

Jasmine is nu 1.5 jaar oud en een middel/grote dame van ongeveer 30 kilo
en 60/65cm schofthoogte.

 

Jasmine is een vriendelijke, zachte, prachtige en leergierige hond, het leven in een huis en het lopen aan de riem zal zij nog moeten leren. Andere honden heeft ze geen problemen mee.

 

De adoptiekosten van Jasmine bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport, sterilisatie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.

 


Terry is beschikbaar

Terry, lieve knuffel Terry

Zoals u kunt zien verblijft Terry nog in het asiel in Kozani, hij is laatst getest en heeft een laag leven van Leishmania, hiervoor word hij nu behandeld, als u besluit Terry te adopteren begeleiden wij, Kelly en de dierenarts u hier hier goed in!

 

Terry is als pup in verschrikkelijk staat gevonden, dood en doodziek, vol met wonden, en zoals nu niet is hij volledig opgeknapt!
Teddy is 4 jaar oud, ongeveer 45 cm hoog en zo een 20 kilo.

 

Teddy is een makkelijke hond, alleen zijn eten deelt hij niet, hij zou apart gevoerd moeten worden.

Wie geeft deze kerel na zijn zware leven de kans die hij verdient? 

 

Terry is gevaccineerd, gecastreerd, en in het bezit van een Europees paspoort.

 

De adoptiekosten van Terry bedragen 350 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport, vaccinaties, castratie, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.

 


Stevie is beschikbaar

Lieve mooie Stevie,

Stevie verblijft momenteel nog in het asiel in Kozani.

 

Stevie is een aantal jaar geleden gevonden in erbarmelijke staat, mager en vol met schurft, hij heeft ook een ''geleefd'' uiterlijk.

Kelly heeft hem meegenomen en hem behandeld met gelukkig goed resultaat! 

 

Stevie is 5 jaar oud en een middelmaat hond van rond de 25 kilo. Hij is een ontzettende knuffelkont! Hij wil alleen maar liefde, en dat verdient hij ook zo! 

 

Stevie is verder helemaal gezond. Gecastreerd, gesteriliseerd, gevaccineerd en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wie geeft Stevie de liefde die hij verdient? Hij is er helemaal klaar voor!

 

De adoptiekosten van Stevie bedragen 350 euro, hiermee dekken wij de kosten van het transport, castratie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.


Artzie is beschikbaar

Artzie is geweldig! 

 

45 kilo aan liefde, knuffels en aandacht!

Natuurlijk verdienen alle honden een geweldig huis, maar Artzie heeft echt wel een beetje ons hart gestolen, deze 8 jarige  kerel verdient het zo om zijn laatste jaren te slijten in een warm huis, met liefdevolle mensen

 

Zoals u kunt zien mist Artzie zijn linker achterpoot, Artzie is gevonden in een verschrikkelijke staat, zijn achterpoot was compleet verbrijzeld, en hij was in shock, Kelly heeft hem naar de auto moeten tillen en hem direct naar de dierenarts gebracht, helaas moest zijn poot geamputeerd worden.

 

Artzie kan gewoon lopen, maar omdat hij wat ouder wordt vind hij het totaal niet erg om te liggen, zolang je hem maar knuffelt :) 

 

De adoptiekosten van Artzie bedragen 350 euro, hiermee dekken wij de kosten van het transport, castratie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.


Iro is beschikbaar

Lieve en mooie Iro,

 

Zij heeft een tijd als pup op straat geleefd in Kozani, naarmate zij groter werd kregen de mensen ''last'' van haar, wat wil zeggen dat ze gewoon geen grote loslopende hond in de buurt wilden hebben. Kelly heeft Iro vanaf pups af aan gevolgd en gevoerd, tot zij haar op een dag vond, compleet in elkaar geslagen. Kelly heeft haar direct meegenomen en is even bezig geweest haar vertrouwen terug te winnen, maar dit is echt meer dan gelukt!  Het is  een ontzettend lieve lobbes! 

Ze gaat prima met honden en kinderen, alleen eten doet zij apart.

 

Iro haar schofthoogte is ongeveer 70cm en ze weegt zo een 40 kilo.

 

Als Iro naar Nederland komt is zij gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

Zij is al getest op leishmania, die is gelukkig negatief, voordat ze naar Nederland komt wordt zij nogmaals getest op leishmania door de dierenarts.

 

De adoptiekosten van Iro bedragen 350 euro, hiermee dekken wij de kosten van het transport, sterilisatie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.


Tyson is beschikbaar

World meet Tyson

 

Tyson is anderhalf jaar geleden in een verlaten dorp vlakbij Kozani gevonden, hij is daar hoogstwaarschijnlijk gedumpt.

Tyson was er erg slecht aan toe, hij had zwaar ondergewicht en ook zijn vacht en huid waren in een verschrikkelijke conditie.

Kelly en de dierenarts hebben er samen voor gezorgd dat Tyson weer volledig is opgeknapt! Als je goed kijkt zie je dat Tyson een heel groot hart in zijn vacht heeft :)

 

Kelly omschrijft Tyson als gehoorzaam en slim, hij kan het prima vinden met alle honden! 

 

Tyson is ongeveer 5 jaar oud, weegt 40 kilo en is 65cm schofthoogte.

 

Wie geeft Tyson na zijn zware tijd een huisje? Hij heeft er zo hard voor gevochten!

 

Als Tyson naar Nederland komt is hij gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

Tyson heeft leishmania, hij is hiervoor behandeld en op dit moment ''slaapt'' het. Tyson zal onder controle moeten blijven dmv bloedtesten, 1 keer per 6 maanden, en dit blijft ook in overleg gaan met onze eigen dierenarts in Kozani. 

 

De adoptiekosten van Tyson bedragen 350 euro, hiermee dekken wij de kosten van het transport, castratie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.


Ariel is beschikbaar

Ariël 

Momenteel woont zij in Kozani, in het asiel van Kelly en haar man.

 

Ariël is gevonden toen zij ongeveer 1 jaar oud was, aangereden, allebei haar achterpoten waren gebroken. Ondanks dat haar achterpoten niet zijn hoe het moet, kan zij zichzelf prima bewegen en heeft ze hier gelukkig geen last van. 

 

Ariël weegt 25 kilo en is rond de 50/55cm schofthoogte.

 

Ariël woont nu al 5 jaar in het asiel, en zij wil zo ontzettend graag haar eigen familie... Ariël is een vriendelijke, rustige dame, en vindt alles en iedereen leuk!

 

Als zij naar Nederland komt is ze gesteriliseerd,  gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

Ariël is al getest op leishmania, die is gelukkig negatief, voordat ze naar Nederland komt word ze nogmaals getest op leishmania door de dierenarts.

 

De adoptiekosten van Ariël bedragen 350 euro, hiermee dekken wij de kosten van het transport, de sterilisatie,  vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.


Thanasis is beschikbaar

Dit is Thanasis

 

Thanasis is gevonden als pup, helemaal alleen op de straat, Kelly heeft hem meegenomen en hij verblijft nu in het asiel.

 

Thanasis is een rustig en ''lui'' 3 jarig hondje, tenminste hondje... Hij is toch wel 60cm schofthoogte en 30 kilo.

 

Hij houd niet zo van dominante reuen, maar hij zal nooit uit zichzelf ruzie beginnen te maken, daar is hij eigenlijk te relaxed voor, en als jullie hier samen aan gaan werken komt ook dit vast goed! 

 

Als hij naar Nederland komt is hij  gevaccineerd, gecastreerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

Thanasis is al getest op leishmania, die is gelukkig negatief, voordat hij naar Nederland komt word hij nogmaals getest op leishmania door de dierenarts.

 

De adoptiekosten van Thanasis bedragen 350 euro, hiermee dekken wij de kosten van het transport, de castratie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.


Kanellos is beschikbaar

Dit is Kanellos.

Momenteel woont hij in Kozani, bij Kelly en haar man in hun privé asiel.

 

Kanellos heeft een moeilijke start gehad, het eerste jaar van zijn leven heeft hij opgesloten gezeten in een kippenhok, op de een of andere manier heeft hij daar uit weten te ontsnappen, Kelly heeft hem toen gevonden, broodmager en uitgeput.

 

Kinderen vindt hij ontzettend leuk!, Dominante mannen vind hij niets, maar wie weet met de juiste baas en training wel!

Natuurlijk moet hij nog wat leren, maar dat kan haast niet anders als je je eerste levensjaar alleen opgesloten hebt gezeten. 

 

Hij is 2.5 jaar oud en weegt nu 25 kilo, Hij is ongeveer 60cm schofthoogte.

 

Als hij naar Nederland komt is hij gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, in het bezit van een Europees paspoort.

Kanellos is al getest op leishmania, die is gelukkig negatief, voordat hij naar Nederland komt word hij nogmaals getest op leishmania door de dierenarts.

 

De adoptiekosten van Kanellos bedragen 350 euro, hiermee dekken wij de kosten van het transport. de castratie, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest.

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.