Black Beauty Ruby 

 

Als vier weken oude pup gevonden op een vuilnisbelt samen met haar broertje en twee zusjes. Vervolgens is Ruby in de shelter opgegroeid en inmiddels verblijft ze sinds 21 juni 2021 in een gastgezin in Nederland 

Voor Ruby was de overstap naar een gastgezin een zware tijd. Ze wilde niets liever dan onzichtbaar zijn en de angst voor mensen zit diep bij haar. Met kleine stapjes gaat ze iedere dag vooruit. 

Ruby heeft een zachtaardig en vriendelijk karakter. In huis ze rustig en in de tuin vindt ze het heerlijk om met de andere honden te rennen en te spelen. Ruby is zindelijk en slaapt 's nachts in de bench. 

De bench is voor haar ook een veilige plek, waar ze zich graag terugtrekt met een kluifje of voor een dutje. 

Haar gastgezin beschrijft haar als leergierig, nieuwsgierig en volgzaam. Ondanks dat ze nog gemotiveerd moet worden om uit haar schulp te kruipen, pakt ze alles snel op en blijft ze iedereen verbazen. 

Sinds kort wandelt ze netjes mee aan de riem. Zodra het even spannend voor haar wordt, zoals verkeer dat snel voorbij komt, gaat ze zitten en herpakt zich weer snel. Tijdens een boswandeling kan ze enorm genieten en begint ze zelfs al voorzichtig te kwispelen. Meegaan in de auto is nog spannend. Momenteel gaat ze iedere dag mee om te oefenen. Ze springt al zelf in en uit de auto. Tijdens de autorit gaat ze gelijk liggen, tot dat ze bij het bos is. 

Vanwege haar angst voor mensen zal het enige tijd duren voordat ze haar nieuwe baasje(s) zal vertrouwen. Wij zijn daarom op zoek naar een rustige huishouding/omgeving zonder kleine kinderen. Iemand met veel geduld die met haar stap voor stap de wereld wil gaan ontdekken. Een andere stabiele hond zou haar hier mee kunnen helpen. 

Ruby is een grote middelmaat van ongeveer 25 kilo. De verwachting is dat ze nog een stukje zal groeien. Haar prachtige zwart/bruin/grijze vacht wordt al met de dag voller. 

Kortom: ben jij degene met engelengeduld die graag met Ruby het avontuur aangaat? Twijfel dan niet, want zodra je haar vertrouwen hebt gewonnen zal ze jouw maatje voor het leven zijn. 

De adoptiekosten van Ruby bedragen 375 euro , hiermee dekken wij de kosten van het transport, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest. 

  

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €150,- 

Dit is een stukje zekerheid voor ons, en voor jullie als adoptanten.