Doneer

IBAN Nummer NL97BUNQ2038468257

Nieuw asiel

 

Wij hebben uw hulp nodig. Onze honden hebben dringend een nieuw asiel nodig in Kozani Griekenland.

 

Ons huidige asiel is gesitueerd op een locatie waar we niet kunnen en mogen blijven. Bovendien is het asiel in erbarmelijke staat en kunnen de honden niet de zorg krijgen die ze nodig hebben.

 

Kelly en Sakis (beheerders van dit asiel) en hun 92 honden hebben nog maar anderhalve maand de tijd om geld in te zamelen om een nieuwe plek voor dit asiel te vinden.

Ook zou dit asiel een veilige plek moeten zijn voor de honden die op straat of in een boomgaard leven en niet adopteerbaar zijn maar wel gevaar lopen in hun huidige omgeving.

 

We hebben een locatie gevonden

Veel geld voor o.a. de grond zelf, een goede omheining, 50 kennels, een quarantaine sectie en nog veel meer om dit allemaal te kunnen realiseren.


Sponsoring

 

Deze vorm is bedoeld voor bedrijven, die de doelstellingen van onze organisatie ondersteunen.

 

Als tegenprestatie voor uw donatie kunnen wij u aanbieden uw bedrijfslogo op onze website en Facebook pagina te plaatsen.

-Dagelijkse bezoekers website 400
-Berichtbereik Facebook rond de 10.000 

-Bij een eenmalige jaarlijkse donatie vanaf 395 Euro komt uw logo en informatie onder het kopje sponsoren te staan.

 

Voor meer informatie over deze vorm van financiële steun kunt u contact met ons opnemen.


Voer actie

 

Via website www.geef.nl kun je ons selecteren en zelf een ''geef'' inzamelingsactie starten voor ons, Stichting Story of the Strays!

 

Dit maakt het nog gemakkelijker om aan ons te doneren! En hiermee word ons bereik als Stichting zijnde groter. 

 

Geef is een betrouwbaar platform,waarbij je de kvk gegevens, bank gegevens en de notaris akte in moet leveren 


Sponsor gratis

 

Als je via bovenstaande link iets koopt dan ontvangt Stichting Story of the Strays commissie. In deze link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken.

 

Jij betaalt de normale prijs van de website, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.  Er zijn veel winkels aangesloten, onder andere Thuisbezorgd, Mediamarkt, Bol.com, Actie Sport en Blokker.