Lieve Timmy ❤️😍

Timmy is samen met zijn broertje Roan gevonden op straat in Kozani, deze 2 kereltjes zijn echt identiek! Roan vertrekt binnenkort naar zijn gouden thuis in Nederland, maar Timmy helaas nog niet.
Hij verdient het ook zo !

 

Timmy verbleef in een gastgezin in Kozani, Griekenland en heeft al geleerd om aan de lijn te lopen. Hij is ook super goed met kinderen en katten. Timmy verblijft nu bij Kelly in het asiel.

 

Timmy is een lieve pup, en doet het al goed in huis, natuurlijk zal hij in Nederland of België moeten wennen aan de drukte. Wij verwachten dat Timmy uitgroeit tot een middelgrote kerel van ongeveer 25 kilo. Dit is wel ten alle tijden een schatting, omdat mama of papa er niet bij waren.


Timmy is volledig gecontroleerd door de dierenarts en schoon van ziektes. Ook is hij bij vertrek vanuit Griekenland volledig gevaccineerd, gechipt en ontwormd.

De adoptiekosten voor Timmy bedragen 400 euro, hiermee dekken wij de kosten van het transport, vaccinaties, paspoort, chip en bloedtest. Daarnaast komt er nog een bedrag van €25 bij voor het veiligheidstuig wat bij overdracht geleverd wordt. 

 

Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €150,-